Η ιστοσελίδα ανανεώνεται. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας με τη πλήρη γκάμα των προϊόντων μας.

.

.

Πως ανοίγει η γκαραζόπορτα χειροκίνητα: Οι επιλογές σας και οι διαδικασίες

Απασφάλιση Ρολών

ημερομηνια

Μία πολύ συχνή και εύλογη ανησυχία όταν επενδύει κανείς σε αυτόματο εξοπλισμό είναι πώς θα μπορέσει να λειτουργήσει σε μία περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως για παράδειγμα σε μια διακοπή ρεύματος. 

Μην ανησυχείτε, δεν θα κλειστείτε ποτέ μέσα ή έξω από το γκαράζ ή το μαγαζί σας, καθώς υπάρχουν λύσεις για να κάνετε το ρολό σας χειροκίνητο, και θα τις δούμε παρακάτω: 

  1. Εάν έχετε πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο του γκαράζ μέσω διαφορετικής εισόδου, η διαδικασία είναι απλή: Χρησιμοποιώντας τη ντίζα χειροκίνησης η οποία περιλαμβάνεται σε όλα τα μοτέρ της ΚΑΤΕΕ, απενεργοποιούμε το ηλεκτρόφρενο του μοτέρ, απασφαλίζουμε το ρολό και μπορούμε εύκολα να το μετακινήσουμε πάνω και κάτω.  
  2. Εάν δεν υπάρχει πρόσβαση στο γκαράζ από άλλη είσοδο θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το κουτί χειροκίνησης στον εξωτερικό χώρο. Ξεκλειδώνοντάς το με το κλειδί, βλέπουμε ένα μοχλό ο οποίος είναι συνδεδεμένος με την ντίζα του μοτέρ. Σηκώνοντάς το το απασφαλίζουμε και κάνουμε χειροκίνητο το ρολό.

Η τοποθέτηση του κουτιού χειροκίνησης προβλέπεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας κατά τη παραγγελία σας και με ένα πολύ μικρό επιπλέον κόστος είστε προετοιμασμένοι με τις σωστές γνώσεις και τον εξοπλισμό για να αντιμετωπίσετε μία περίπτωση έκτακτης ανάγκης με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια.

Οι παραπάνω διαδικασίες είναι απλές και αποτελεσματικές, αρκεί να τις γνωρίζουν όλοι οι χρήστες του ρολού και να είναι προετοιμασμένοι. Έτσι παρακαλούμε εξασφαλίστε ότι γνωρίζετε τον τρόπο λειτουργίας του εξοπλισμού σας και έχετε πρόσβαση σε αυτόν όταν χρειάζεται.

Μην ξεχνάτε, η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε ασφαλείς και προετοιμασμένοι σε κάθε περίπτωση.

Για την περαιτέρω κατανόηση και οπτικοποίηση της διαδικασίας, μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό βίντεο πατώντας εδώ.