Η ιστοσελίδα ανανεώνεται. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας με τη πλήρη γκάμα των προϊόντων μας.

.

.

KATEE

ΚΑΤΕΕ

Η εταιρεία

Η ΚΑΤΕΕ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984 και από τότε αναδείχθηκε ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της αυτοματοποίησης θυρών, της κατασκευής ρόλων και της εμπορίας θυρών ασφάλειας και πυρασφαλείας. 

Το ιδιόκτητο εργοστάσιο της βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ.Θ και διαθέτει εξελιγμένες εγκαταστάσεις εφοδιασμένες με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, εξειδικευμένο προσωπικό, και μηχανογραφικά προγράμματα προσφέροντας έτσι στους πελάτες της αξιόπιστα προϊόντα και κερδίζοντας μια σταθερή φήμη για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα των προϊόντων και τις υποδειγματικές υπηρεσίες συνεργείων τοποθετήσεων και service.

Ο στόχος μας

Η ΚΑΤΕΕ μετά από 40 χρόνια προόδου και ανάπτυξης, την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας από το Δημήτρη και το Γιάννη Παντελάκη, και γνωρίζοντας το βάρος της ευθύνης τους απέναντι στους πελάτες τους, και στο προσωπικό τους, στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της εταιρείας με νέες επενδύσεις, νέα προϊόντα, συνεχή αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού όπως η εξέλιξη της τεχνολογίας απαιτεί, με απώτερο στόχο την προσφορά στους πελάτες της ΚΑΤΕΕ, αξιόπιστων προϊόντων, υψηλής ποιότητας καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις τους, διατηρώντας προσιτές τιμές.

Η φιλοδοξία μας

Η KATEE φιλοδοξεί να διατηρήσει την κυρίαρχη θέση την οποία κατέχει στην αγορά συνεχίζοντας να εστιάζει στην καινοτομία, την έρευνα, την ανάπτυξη και τη χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας με στόχο τη βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής και τη δημιουργία νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της. Η εταιρεία φιλοδοξεί να επεκτείνει την εμβέλειά της πέρα από την ελληνική και βαλκανική αγορά και σε νέες αγορές επηρεάζοντας τόσο την εταιρεία ως οργανισμό, όσο και την Ελληνική και διεθνή αγορά.

Κατηγορίες Προϊόντων

Η ΚΑΤΕΕ κατασκευάζει, εμπορεύεται και διαθέτει στην Ελληνική και Διεθνή αγορά:

Ιστορική Αναδρομή

1984

Ίδρυση εταιρείας

1984
1992

Μεταφορά σε νέες εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕΘ σε έκταση 2000m2, επανδρωμένες με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

1992
1996

Νέο κτίριο σε έκταση 2300m2 με παράλληλη επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό.

1996
1998

Αγορά καταστήματος εντός του εμπορικού κέντρο δομικών υλικών EUROTECH στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με παράλληλη ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων εντός του εμπορικού κέντρου.

1998
2000

Νέα γραμμή παραγωγή ρολών αλουμινίου με μόνωση.

2000
2008

Εγκατάσταση μονάδας Ηλεκτροστατικής  βαφής. 

2008
2016

Επένδυση σε πόρτες ασφαλείας και πυρασφαλείας.

2016
2018

Αναβάθμιση μηχανογραφικών προγραμμάτων.

2018
το μέλλον

Απόκτηση του 100% της ΚΑΤΕΕ από τον Δημήτρη και Γιάννη Παντελάκη.

το μέλλον

Στόχος για το 2023 νέες μεγάλες επενδύσεις με εκσυγχρονισμένες ιδέες δίνοντας βήμα στη νέα γενιά!