Η ιστοσελίδα ανανεώνεται. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας με τη πλήρη γκάμα των προϊόντων μας.

.

.

Συμμετέχουμε στην Έκθεση Οικοδομή 17-20 Οκτωβρίου 2024

Έκθεση Οικοδομή

ημερομηνια

Σας περιμένουμε στην Έκθεση Οικοδομή 2024!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στην επερχόμενη Έκθεση Οικοδομή, ένα κορυφαίο γεγονός για τον κατασκευαστικό και οικοδομικό κλάδο.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας στην Έκθεση Οικοδομή 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 17 έως και 20 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Θα μας βρείτε στην Αίθουσα 4, Αριθμός Περιπτέρου C12, όπου θα παρουσιάσουμε τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της αυτοματοποίησης θυρών, των ρόλων και των θυρών ασφάλειας και πυρασφαλείας.

Τι Θα Δείτε στην Έκθεση

Στην Έκθεση Οικοδομή 2024, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τα νέα μας προϊόντα και τις λύσεις που σας προτείνουμε, αξιοποιώντας συνεχώς τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Είτε πρόκειται για νέα μοντέλα μηχανισμών για την αυτοματοποίηση πορτών, είτε για προϊόντα που ενσωματώνουν τις πιο σύγχρονες τάσεις, όπως η δυνατότητα λειτουργίας και ελέγχου των πορτών μέσω κινητού, είμαστε βέβαιοι ότι θα διαπιστώσετε πως τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Αναδρομή σε 40 Χρόνια Συμμετοχής σε Εκθέσεις

Με αφορμή τη συμμετοχή μας στην Έκθεση Οικοδομή που συμπίπτει με τα 40 χρόνια λειτουργίας μας, θα θέλαμε να κάνουμε μια αναφορά στις προηγούμενες συμμετοχές μας σε εκθέσεις.

Από τις συνεχείς συμμετοχές μας τόσο στις ΔΕΘ όσο και στις κλαδικές εκθέσεις, κάθε συμμετοχή αποτέλεσε ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη του οράματός μας: να είμαστε κοντά στους πελάτες μας προσφέροντάς τους συνεχώς καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της αγοράς.

Η στήριξή σας ήταν και παραμένει το θεμέλιο της επιτυχίας μας και σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας.

Επικοινωνήστε Μαζί μας για τη Πρόσκληση σας

Για να εξασφαλίσετε την είσοδό σας στην Έκθεση Οικοδομή και να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο περίπτερό μας, επικοινωνήστε μαζί μας👈 για να σας στείλουμε την πρόσκλησή σας.

Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρουσιάσουμε προσωπικά τις λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε.

Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά και να γιορτάσουμε μαζί τα 40 χρόνια πορείας και καινοτομίας της ΚΑΤΕΕ!