Κεντρικός μηχανισμός γκαραζόπορτας ΚΕΤΕΕ G 1000

Περιγραφή

Μηχανισμός οροφής KETEE G 1000

Ο μηχανισμός γκαραζόπορτας KETEE G 1000 είναι ένας αξιόπιστος και προηγμένος μηχανισμός σχεδιασμένος για οικιακές πολύσπαστες και μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Είναι μονοφασικός, με αντοχή 1000N, παρέχει υψηλή απόδοση και ευελιξία. Τοποθετείται εύκολα στην οροφή και συνοδεύεται με μπράτσο λειτουργίας 3,3m και αλυσίδα κίνησης. Έχει ενσωματωμένο λαμπτήρα φωτισμού ο οποίος ενεργοποιείται αυτόματα με τη λειτουργία του κινητήρα έως και 4,5min. Υπάρχει η δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος με ρύθμιση τερματικών.

Χαρακτηριστικά και Οφέλη:

  • Ασφάλεια και Αξιοπιστία: Ενσωματώνει σύστημα ασφαλείας παρεμπόδισης δύναμης και δυνατότητα προσθήκης φωτοκυττάρων για ενισχυμένη προστασία.
  • Ευκολία Χρήσης: Διαθέτει λειτουργία αυτόματης αναστροφής, μαλακής εκκίνησης και διακοπής για αθόρυβη και ομαλή λειτουργία.
  • Προσαρμοστικότητα: Κατάλληλο για χαμηλές οροφές με μόλις 30mm απαιτούμενο χώρο, και δυνατότητα χειροκίνητης απασφάλισης για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Τεχνολογία και Ευκολία: Λειτουργεί με μπουτόν μέσα από το κτίριο ή/και με τηλεχειριστήριο κυλιόμενου κωδικού ή/και με συσκευή λειτουργίας και ελέγχου από το κινητό Smart Wi-Fi.

 

Τροφοδοτικό ρεύματος 220V,50Hz;110V,60Hz
Ισχύς μοτέρ DC24V,110W
Δύναμη ανοίγματος και κλεισίματος (Ροπή) 1000N
Μέγεθος πόρτας έως 16 m2
Ταχύτητα κίνησης πόρτας 16 cm/sec
Τερματικοί διακόπτες Ενσωματωμένοι
Αποκωδικοποίηση / Συχνότητα Κυλιόμενου κωδικού / 433.92MHz
Επιπλέον τηλεχειριστήριο 25
Εμβέλεια τηλεχειριστηρίου ≥30 m
Θερμοκρασία λειτουργίας -20°C~50°C

Συνδύασε το με

Συνδύασε τα μαζί και επωφελήσου

[display_total_prices]